Loader

Формулар за апликација за користење на форумот .

Поставена од Anthony Garcia, Фев 04, 2024, 10:06 PM

« претходна тема - следна тема »Доколку сакате да го користите нашиот форум треба да аплицирате за да добиете роле.
Отворете нова тема Темата треба да биде во формат Nick_Name аплцирам за форум.

Во темата треба да имате.
Nick_Name:
Слика од вашиот статс [задолжително]:
За кој цел ке го користите форумот:
Колку време играте на серверот:
Дали ке бидете активен на форум: