Loader

BLACKLIST

Поставена од Ceviatto Martinez, Фев 04, 2024, 10:43 PM

« претходна тема - следна тема »
Секој играч кој има било каква забрана за влез во New City Тимот можете да го најдете подоле на листата:

John Stevenson Ivan Zlatanovski ЗАСЕКОГАШ
Frank Guilberto & Loreno Hayes Fikri Uzeirovski ЗАСЕКОГАШ
James Lay Петар Костенцовскиi ЗАСЕКОГАШ