Loader

Thewis_Luis аплицирање за форум

Поставена од Thewis Luis, Фев 06, 2024, 10:23 AM

« претходна тема - следна тема »
Nick_Name:Thewis Luis
Слика од вашиот статс [задолжително]:
https://ibb.co/M7F2Sy1
За кој цел ке го користите форумот:
За правење добар рп
Колку време играте на серверот:
2014 не мнпгу активно но од поветокот сега активно
Дали ке бидете активен на форум:
Да бев активен и на стариот