Loader

NewCity - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
97
Вкупно пораки:
225
Вкупно теми:
137
Вкупно категории:
8
Присутни корисници:
2
Најмногу присутни корисници:
39 - Фев 05, 2024, 12:00 AM
Присутни денес:
3
Просечно регистрации по ден:
5.11
Просечно пораки по ден:
12.47
Просечно теми по ден:
7.58
Вкупно форуми:
50
Последен член:
Carlos_Gonzalez
Просечно присутни по ден:
9.58
Gender stats:
None: 10
Male: 87

Најактивни 10 поставувачи на пораки

Matthew Espinosa
1,000
Morris
520
Ceviatto Martinez
54
Law Firenzo
50
Anthony Garcia
38
Gerrito
27
FABRI
15
Itachy
14
Woody Clifford
13
Marko Polo
13

Најдобри поставувачи на теми

Ceviatto Martinez
16
Anthony Garcia
15
Gerrito
11
FABRI
6
Marko Polo
4
Itachy
4
xavifoxx
3
Williams_Caponne
2
Woody Clifford
2
Dornelius_Vespuchi
2
Earl_Smitson
2

Most Time Online

Anthony Garcia
8h 3m
Ceviatto Martinez
5h 52m
Jimmy Khalifa
3h 1m
Itachy
2h 15m
Hamilton Martinelli
2h 11m
Leo_Balbus
2h 0m
Michael Getix
1h 59m
Chris Vasquez
1h 39m
Viktor_Jack
1h 24m
Matthew Espinosa
1h 22m

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни корисници
* 2024 144 237 97 39
Февруари 2024 144 237 97 39